Kerstpakkettenactie Rotary club Emmen ’t Loo

Nieuwsflits

Beste buurtbewoners

Het bestuur van de Rotary Emmen ’t Loo heeft besloten de kerstpakketten actie af te blazen. Met de huidige corona maatregelen is het niet mogelijk dat alle leveranciers hun producten kunnen leveren. De logistiek rondom het inpakken en verzenden werden ook een probleem.

Volgend jaar willen ze het opnieuw proberen, hopelijk zonder Covid-19! Het goede doel ‘Inloophuis Emmen’ op de Boslaan blijft volgend jaar gewoon bestaan. Met een medewerker van het Inloophuis is dit besproken. Ze vond het natuurlijk erg jammer maar wel begrijpelijk.

Ze zijn bezig met de medewerkers en bezoekers om toch wat extra geld te genereren door lekkers en vogeltaarten te verkopen die ze zelf maken. Het gaat hier om appeltaart, kruidkoek, cake, boterkoek, koekjes etc……. en een vogeltaart met of zonder standaard met allerlei lekkernij voor de vogels in de tuin.

Om ‘ons’ Inloophuis nog wat te steunen, willen we toch een beetje reclame maken voor hun actie (verkoop van eigen gebakken lekkernij en vogeltaarten). Mensen kunnen van maandag t/m vrijdag bellen tussen 10.30 en 17.00 naar 088-8789628 om een bestelling te plaatsen. Mensen kunnen het dan afhalen op een dag dat het hen uitkomt. Binnenkort komt hun actie op hun eigen site te staan.

M.v.g. het bestuur