Bericht van het kinderbestuur

Nieuwsflits (aangepast)

Wij als kinderbestuur hebben door omstandigheden niet veel kunnen doen maar zijn druk bezig om de planning voor eind 2020 klaar te maken. Door het coronavirus kunnen we nu niks doen dus zijn wij van plan om in oktober weer een activiteit te organiseren. Het wordt een vossenjacht op zaterdag 17 oktober van 17.00 tot 18.30 uur. Ook gaan wij nog in december van dit jaar een passende activiteit organiseren.

Voor de vossenjacht kunnen jullie je aanmelden bij www.kinderbestuur@outlook.com maar houdt ook de website van de buurtvereniging in de gaten want daar wordt ook tijdig de nodige informatie gegeven www.bvboschoord.nl

Tenslotte nog een mededeling want Senn is gestopt met het kinderbestuur. Gelukkig gaan we met ons drieën nog wel door (Tsedey, Max en Daan).

Met vriendelijke groeten
Het kinderbestuur