Gluren bij de buren

Nieuwsflits

Beste buurtgenoten,

Zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente Emmen omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor elk wat wils. Kijk voor het actuele nieuws op de website van gluren bij de buren: https://glurenbijdeburen.nl/emmen

In Boschoord doet het inloophuis, Boslaan 135, mee!!
Met een optreden van het gelegenheidsensemble Moeder Aarde voortgekomen uit de musical “Hutspot”.
Zeven enthousiaste zangers en zangeressen en een swingend combo. Piano/keyboard, percussie, basgitaar en klarinet.
Ze brengen Nederlandstalige liedjes uit de musical.
We zijn vanaf 12.15 uur geopend en na het laatste optreden sluiten we de deuren.
Optredens om: 12.45, 14.15 en 15.45 uur. Voor bezoekers, buren en andere belangstellenden!! Entree is gratis en een vrije gift is mogelijk.

Ook Burgemeester Tijmesstraat 24 in Boschoord doet mee (Jan Hidding en Margot Willems) onder de naam AREA met interactief smartlaptheater. Een vrolijke vrouwengroep stapt in de wereld van de smartlap en maakt er samen een theatraal schouwspel van. Dit wil je, ook als buren, niet missen.
Optredens om 13.30, 15.00 en 16.30 uur.

M.v.g. Het bestuur.