IVN natuuravond op woensdag 2 oktober 2019

Nieuwsflits

Presentatie: “De Boom In!”

De IVN- natuuravond   van woensdag 2 oktober aanstaande staat geheel in het teken van het thema “de Bomen”. De afdeling IVN Emmen-Coevorden heeft voor deze avond de allround bioloog en natuurpresentator, docent en fotograaf met meer dan 30 jaar ervaring, Kees Boele, uitgenodigd. Hij neemt ons mee tot aan de hoogste boomtop en de diepste wortels in een avondvullend programma “De Boom in”. Tijdens zijn presentatie zullen we ons telkens weer verbazen over de veelheid dieren, schimmels en planten die direct of indirect van bomen afhankelijk zijn. Daarbij wordt vooral gekeken naar eiken, elzen en dennen. Voor meer informatie: www.natuurpresentaties.nl

De lezing wordt gehouden in wijkcentrum Angelslo aan de Statenweg 107 in Emmen.Tijden: van 20.00 tot 22.00 uur met een tussentijdse pauze.

Deze avond is niet gratis,  IVN-leden betalen 3 euro toegang en niet-leden 5 euro.

Op de pagina activiteiten staat eveneens deze aankondiging maar wordt er nog een activiteit onder de aandacht gebracht (Info IVN-oktober 2019)