3 berichten in 1 keer

Boschoord Nieuwsflits

In korte tijd zijn er drie activiteiten geweest die hieronder genoemd worden. Foto’s van deze drie activiteiten zullen deze week op de site worden geplaatst.

  1. Lampionoptocht 10 november (Sint Maarten)

2. Bierproeverij vrijdag 24 november
Het heeft even geduurd maar na 2009, 2011 en 2013 was er eindelijk eens weer een bierproeverij van onze buurtvereniging. Zestien leden begaven zich op vrijdag 24 november j.l. naar “De Tempelier”, het Belgisch Biercafé  van en boven café De Brasserie in het centrum. Met behulp van een beamer vertelde gastheer Nick Zoer over het ontstaan van De Tempelier en Bockbier, het thema van de avond. De gasten kregen 6 verschillende bockbieren te proeven waarbij, zoals verwacht , de smaak verschillend werd beoordeeld. Het was een gezellige avond in een voor dit doel uitstekende etablissement.

3. Sinterklaasfeest 25 november
Afgelopen zaterdag was Sinterklaas met zijn hoofdpiet (en twee pieten in opleiding) wederom in Boschoord. Meer dan twintig kinderen hebben genoten van een leuke ochtend. Voordat de Sint in Boschoord aankwam, hebben de kinderen samen met Geesje Alders, gezongen en gedanst. De Sint arriveerde om 10:30 uur en had uiteraard pepernoten en cadeautjes meegenomen.